Zoek jij de juiste begeleiding op maat? boek een (gratis) gesprek

Verwijzers

Sofitas Zorg voor de meest complete kwalitatieve zorg

De juiste begeleiding voor uw cliënt zoeken, kan een hele uitdaging zijn. U wilt immers ervaren professionals en begeleiding die snel geregeld kan worden. Sofitas Zorg staat voor samen zorgen. Uw hulpvraag is ons uitgangspunt en samen zoeken wij naar de beste manier om uw cliënt zo goed mogelijk te begeleiden. Tijdens het opstellen van een ondersteuningsplan  houden wij altijd rekening met de mogelijkheden én de beperkingen van de cliënt. Indien nodig kunnen wij de hulpverlening direct opstarten.
 Bij ons staat samenwerking hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om een goede relatie op te bouwen én te onderhouden met verschillende verwijzers. Hierbij kunt u denken aan huisartsen, jeugdartsen, jeugdteams, intern begeleiders of zorgcoördinatoren. Kiest u voor samenwerken met Sofitas Zorg? Dan mag u rekenen op een heldere en open communicatie. Ons streven is daarbij om altijd een passende oplossing te vinden.

Wat doet Sofitas Zorg?

Wij leveren de kwaliteit die u zoekt. Onze begeleiding is breed en inzetbaar op de volgende gebieden:
– Wonen
– Zorg
– Financiën
– Sociaal netwerk
– Vrijetijdsbesteding
Voor ons is het belangrijk dat een client zelfredzamer is. Dit houdt in dat wij cliënten begeleiden naar het punt dat zij weer op eigen benen kunnen staan. Om dit te bewerkstelligen is het belangrijk om elke cliënt als uniek individu te benaderen. Wij werken niet met standaard behandelplannen, maar kijken echt naar de behoeften én de wensen van de cliënt. Welke hulp heeft hij of zij nodig op verschillende vlakken?

ISO gecertificeerd om kwaliteit te waarborgen

Om de beste zorg te kunnen verlenen, is het belangrijk dat kwaliteit binnen onze organisatie en binnen ons aanbod hoog op de prioriteitenlijst staat. Dit is dan ook de reden waarom wij ISO gecertificeerd zijn. Deze certificering houdt onze organisatie scherp omdat wij jaarlijks controle krijgen via een extern auditbureau. Begeleiders staan onder controle van een SKJ geregistreerde gedragswetenschapper en nemen regelmatig deel aan scholing en bijscholing. Daarnaast kunnen onze begeleiders lezingen volgen en deelnemen aan intervisiegroepen.

Begeleiding op maat

Iedere cliënt is uniek en dient ook zo behandeld te worden. Wij kiezen daarom voor begeleiding op maat. Dit betekent dat wij nauw contact hebben met ouders en overige betrokkenen van de cliënt. De hulpvraag wordt zorgvuldig afgestemd en in elke situatie beoordelen wij of wij hierin het voortouw nemen. Indien nodig passen wij uiteraard onze zorg aan op de overige hulpverlening. Op deze manier kunt u ons ook inzetten als vervolg op een diagnostisch- of behandeltraject. Begeleiding kan zowel thuis als op school. Dit is geheel naar uw wens.

Onze medewerkers

U kunt rekenen op goed geschoolde medewerkers. Bij Sofitas Zorg hebben medewerkers minimaal een opleiding op mbo- of hbo-niveau afgerond, en veel ervaring in complexe problematiek. Achtergronden van onze medewerkers zijn onder andere:
– Social studies
– Toegepaste psychologie
– Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen
Indien wij andere expertise nodig hebben, zoeken wij deze expertise op. Wij hebben hier korte lijnen mee en regelen tevens de bijbehorende financiering.

Waarom kiezen voor Sofitas Zorg?

Wij onderscheiden ons van anderen door onze persoonlijke aanpak én maatwerk. Door onze vele mogelijkheden kunnen wij meerdere problemen aanpakken. Het is dan ook zeer belangrijk dat er een goede klik is tussen de cliënt en de begeleider. Hierdoor ontdekken wij snel wat iemand zélf nog kan. Een aanpak kan soms heel verrassend zijn, maar de cliënt wél helpen naar een mooi eindresultaat. Ons doel is cliënten uiteindelijk hun eigen keuzes te laten maken, mee te laten doen in de samenleving en te laten groeien in hun ontwikkeling. Sofitas Zorg streeft naar een zinvolle invulling van het leven van uw cliënt.

Contact opnemen

Wij werken landelijk. Indien u een jeugdige of volwassene bij ons wilt aanmelden, kan dat door de client aan te melden via het online formulier. Dit is via hier te vinden. Dit telefonische contact is nodig om de zorg op te starten. Natuurlijk kunt u altijd ondersteunende informatie doorgeven via ons e-mailadres info@sofitas.nl

Volg jij ons al?
Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? En meepraten over alle ontwikkelingen? Volg ons dan via je favoriete social media.

Betrouwbaar. Persoonlijk. Transparant.

 

Waarom Sofitas Zorg?

Gespecialiseerd Team
Ons team van ervaren zorgprofessionals is gespecialiseerd in een breed scala aan psychische en psychosociale uitdagingen, variërend van depressie tot autisme.
Experts in Online Hulpverlening
Wij zijn pioniers in het leveren van hoogwaardige online hulpverlening, waardoor cliënten toegang hebben tot ondersteuning vanuit het gemak van hun eigen omgeving.
Cliëntgericht
Onze aanpak draait om de cliënt en hun welzijn staat altijd voorop in ons werk.
Individuele Aanpak
We begrijpen als geen ander dat elke cliënt uniek is. Daarom bieden we persoonlijke, op maat gemaakte benaderingen die aansluiten bij de behoeften van elke cliënt.
Evidence Based benadering
Onze hulpverlening is gebaseerd op wetenschappelijk bewezen methoden, waardoor de kans op succes wordt vergroot.

Wij zijn er voor jou! Neem contact op via  013 203 9715 of vraag een (gratis) gesprek aan.

Tevreden clienten over ons.

Benjamin

Professionele ondersteuning en begeleiding! Ze zijn altijd goed bereikbaar voor een luisterend oor en goede praktische tips. Wij zijn enorm tevreden met de gespecialiseerde autisme begeleiding van Sofitas Zorg.

Alexander

Begeleiding waar ik mijzelf thuis voel. Door de begeleiding heb ik bepaalde belangrijke vaardigheden aangeleerd die ik in het dagelijks leven zeker zal gebruiken.

Simone

Als moeder heb ik de begeleiding voor mijn zoontje enorm fijn ervaren. Ik vond fijn dat er snel een ‘klik’ was en dat de professionals weten wat ze doen.

Client Logo
Client Logo
Client Logo

Betrouwbaar. Persoonlijk. Transparant.