Zoek jij de juiste begeleiding op maat? Neem contact op.

Ambulante begeleiding in Tilburg

Ambulante begeleiding in Tilburg
De ambulante begeleiders van Sofitas Zorg zijn gespecialiseerd om jou of je kind te helpen en je te helpen. Heb jij of je kind ondersteuning nodig in Tilburg? Wij kijken graag met jou mee waar de mogelijkheden en oplossingen liggen.

Een ambulante begeleider kan u bijvoorbeeld helpen bij:

  • Dagelijkse problemen een oplossing bieden.
  • Ondersteunen bij dagelijkse taken zoals de was, koken.
  • Ondersteuning bij de administratie en de post.
  • Een dag- en nachtritme en structuur opbouwen.
  • Het uitbreiden van de sociale contacten.
  • Het maken van afspraken bij instanties.

Locaties
De ambulante begeleiding van Sofitas Zorg wordt geboden in de gemeente Tilburg. Wij zijn actief in de verschillende wijken. Zo zijn wij actief o.a. actief in bijv. Hoogvenne, Armhoef, Jeruzalem, Fatima, Broekhoven, Heikant, Spoorzone, Broekhoven, Korvel, Spoorzone, Loven, Berkel-Enschot, Udenhout, Hoogvenne, Heyhoeve

Samen
Om op een zo goed mogelijke manier de zorg te leveren zoeken we de samenwerking op met burgers, welzijns- en zorgaanbieders, Instituut Maatschappelijk Werk(IMW), zorgverzekeraars en gemeenten.

Ondersteuning nodig? Neem contact op.
Heb jij ambulante begeleiding nodig op in Tilburg? Of ken jij iemand die ondersteuning nodig heeft in Tilburg? We luisteren graag naar je en kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden. We zijn bereikbaar op het nummer 013 203 9715 of klik hier.

Waarom Sofitas Zorg?

Geen wachttijden
Cliëntgerichte aanpak
Laagdrempelig, vertrouwd en persoonlijk
Zorg op maat
Professionals met interculturele expertise

Wij zijn er voor jou! Neem contact op via  013 203 9715 of vraag een (gratis) gesprek aan.

Tevreden clienten over ons.

Benjamin

Professionele ondersteuning en begeleiding! Ze zijn altijd goed bereikbaar voor een luisterend oor en goede praktische tips. Wij zijn enorm tevreden met de gespecialiseerde autisme begeleiding van Sofitas Zorg.

Alexander

Begeleiding waar ik mijzelf thuis voel. Door de begeleiding heb ik bepaalde belangrijke vaardigheden aangeleerd die ik in het dagelijks leven zeker zal gebruiken.

Simone

Als moeder heb ik de begeleiding voor mijn zoontje enorm fijn ervaren. Ik vond fijn dat er snel een ‘klik’ was en dat de professionals weten wat ze doen.

Client Logo
Client Logo
Client Logo

Betrouwbaar. Persoonlijk. Transparant.