Zoek jij de juiste begeleiding op maat? Neem contact op.

Over ons

Geen wachttijden
Cliëntgerichte aanpak
Laagdrempelig, vertrouwd en persoonlijk
Zorg op maat
Professionals met interculturele expertise

‘Jij bent ook belangrijk’

“Jij bent ook belangrijk”; is precies wat centraal staat voor ons. Wat jij graag wilt bereiken op het gebied van begeleiding en ondersteuning staat bij ons centraal.
De professionals van Sofitas Zorg zijn gespecialiseerd op verschillende gebieden als; depressie, angststoornissen, ADD, ASS, multi-gezinsproblematiek, gedragsproblemen & (licht) verstandelijke beperking. Onze kennis en ervaring combineren we met creativiteit, flexibiliteit, en veel energie! Sofitas zorg is een ervaren zorgaanbieder op het gebied van interculturele hulpverlening.
Sofitas Zorg staat voor een samenleving waarin elke individu, ongeacht zijn of haar achtergrond, in staat wordt gesteld om zo goed mogelijk te participeren en te functioneren. Wij zijn een maatschappij verantwoorde onderneming van zorgprofessionals, gespecialiseerd in het geven van begeleiding en ondersteuning aan gezinnen met veelzijdige complexe zorgvragen ontstaan door achterstand in taal, in integratie, in samenhang met psychiatrische problematiek. Wij ondersteunen cliënten zodat ze weer zelfstandig kunnen functioneren.

Wij kijken graag met jou mee waar de mogelijkheden en oplossingen liggen.

‘Jij bent ook belangrijk’

Waarom Sofitas Zorg?

Geen wachttijden
Cliëntgerichte aanpak
Laagdrempelig, vertrouwd en persoonlijk
Zorg op maat
Professionals met interculturele expertise

Wij zijn er voor jou! Neem contact op via  013 203 9715 of vraag een (gratis) gesprek aan.

Tevreden clienten over ons.

Alexander
Alexander

Begeleiding waar ik mijzelf thuis voel. Door de begeleiding heb ik bepaalde belangrijke vaardigheden aangeleerd die ik in het dagelijks leven zeker zal gebruiken.

Simone
Simone

Als moeder heb ik de begeleiding voor mijn zoontje enorm fijn ervaren. Ik vond fijn dat er snel een ‘klik’ was en dat de professionals weten wat ze doen.

Client Logo
Client Logo

Betrouwbaar. Persoonlijk. Transparant.