Over ons

Geen wachttijden

Cliëntgerichte aanpak

Laagdrempelig, vertrouwd en persoonlijk

Zorg op maat

Professionals met interculturele expertise

‘Jij bent ook belangrijk’

“Jij bent ook belangrijk”; is precies wat centraal staat voor ons. Wat jij graag wilt bereiken op het gebied  van begeleiding en ondersteuning staat bij ons centraal.

De professionals van Sofitas Zorg zijn gespecialiseerd op verschillende gebieden als; depressie, angststoornissen, ADD, ASS, multi-gezinsproblematiek, gedragsproblemen & (licht) verstandelijke beperking. Onze kennis en ervaring combineren we met creativiteit, flexibiliteit, en veel energie! Sofitas zorg is een ervaren zorgaanbieder op het gebied van interculturele hulpverlening.

 

Sofitas  Zorg staat voor een samenleving waarin elke individu, ongeacht zijn of haar achtergrond, in staat wordt gesteld om zo goed mogelijk te participeren en te functioneren.  Wij zijn een maatschappij verantwoorde onderneming van zorgprofessionals, gespecialiseerd in het geven van begeleiding en ondersteuning aan gezinnen met veelzijdige complexe zorgvragen ontstaan door achterstand in taal, in integratie, in samenhang met psychiatrische problematiek. Wij ondersteunen cliënten zodat ze weer zelfstandig kunnen functioneren.

Wij kijken graag met jou mee waar de mogelijkheden en oplossingen liggen.

‘Jij bent ook belangrijk’

a