Zoek jij de juiste begeleiding op maat? Neem contact op.

Over ons

Over Ons
Sofitas Zorg ondersteunt mensen met psychiatrische of psychosociale problemen. De professionals van Sofitas Zorg zijn gespecialiseerd op verschillende gebieden als; depressie, angststoornissen, autisme, multi-gezinsproblematiek, gedragsproblemen & (licht) verstandelijke beperking. Heb jij ondersteuning nodig? Wij kijken graag met jou mee waar de mogelijkheden en oplossingen liggen.

Maatwerk
Wij ondersteunen mensen naar zelfstandigheid. Hierbij vinden wij het uitermate belangrijk om maatwerk te leveren. Wij kijken hierbij wat je al kan en waar je graag ondersteuning bij wilt. Hierbij is de ondersteuning doelgericht waarbij we kijken hoe we je naar zelfstandigheid kunnen helpen.

Waar staan wij voor?
Sofitas Zorg staat voor een samenleving waarin elke individu, ongeacht zijn of haar achtergrond, in staat wordt gesteld om zo goed mogelijk te participeren en te functioneren. Wij zijn een maatschappij verantwoorde onderneming van zorgprofessionals, gespecialiseerd in het geven van begeleiding en ondersteuning aan gezinnen met veelzijdige complexe zorgvragen ontstaan door achterstand in taal, in integratie, in samenhang met psychiatrische problematiek. Wij ondersteunen cliënten zodat ze weer zelfstandig kunnen functioneren.

Samen
Om op een zo goed mogelijke manier de zorg te leveren zoeken we de samenwerking op met burgers, welzijns- en zorgaanbieders, instituut maatschappelijk werk, zorgverzekeraars en gemeenten. In de gemeente waar we werkzaam vinden we het belangrijk om een optimale samenwerking te hebben met de verschillende organisaties.

Locaties
De diensten van Sofitas Zorg worden geboden in de gemeenten Tilburg, Eindhoven en Breda.

Doelgroep
Sofitas Zorg biedt zorg aan een brede doelgroep. Hierbij bieden wij zorg aan mensen met een psychiatrische diagnose, (tijdelijke) psychosociale problemen, forensische maatregel, slachtoffers van huiselijk geweld, tienermoeder en jong en oud met Autisme. Hierbij bieden we hulp aan (jong) volwassenen met meervoudige en complexe problematiek.

Samen
Om op een zo goed mogelijke manier de zorg te leveren zoeken we de samenwerking op met burgers, welzijns- en zorgaanbieders, Instituut Maatschappelijk Werk(IMW), zorgverzekeraars en gemeenten. In de gemeente waar we werkzaam vinden we het belangrijk om een optimale samenwerking te hebben met de verschillende organisaties.

Ondersteuning nodig? Neem contact op.
Heb jij ondersteuning nodig? Of ken jij iemand die ondersteuning nodig heeft. We luisteren graag naar je en kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden. We zijn bereikbaar op het nummer 013 203 9715 of klik hier.

Waarom Sofitas Zorg?

Geen wachttijden
Cliëntgerichte aanpak
Laagdrempelig, vertrouwd en persoonlijk
Zorg op maat
Professionals met interculturele expertise

Wij zijn er voor jou! Neem contact op via  013 203 9715 of vraag een (gratis) gesprek aan.

Tevreden clienten over ons.

Benjamin

Professionele ondersteuning en begeleiding! Ze zijn altijd goed bereikbaar voor een luisterend oor en goede praktische tips. Wij zijn enorm tevreden met de gespecialiseerde autisme begeleiding van Sofitas Zorg.

Alexander

Begeleiding waar ik mijzelf thuis voel. Door de begeleiding heb ik bepaalde belangrijke vaardigheden aangeleerd die ik in het dagelijks leven zeker zal gebruiken.

Simone

Als moeder heb ik de begeleiding voor mijn zoontje enorm fijn ervaren. Ik vond fijn dat er snel een ‘klik’ was en dat de professionals weten wat ze doen.

Client Logo
Client Logo
Client Logo

Betrouwbaar. Persoonlijk. Transparant.