Zoek jij de juiste begeleiding op maat? boek een (gratis) gesprek

Over ons

Over Ons

Bij Sofitas Zorg zijn we gespecialiseerd in online hulpverlening voor individuen die worstelen met psychiatrische of psychosociale uitdagingen. Onze ervaren professionals hebben kennis van diverse vakgebieden, zoals ; ADHD, ADD, depressie, angststoornissen, autisme, multi-gezinsproblematiek, gedragsproblemen.

Missie

Sofitas Zorg is een aanbieder die vraaggericht te werk gaat en de belangen van de cliënt vooropstelt. Professionaliteit, veiligheid en nabijheid staan bij ons voorop. Wij zijn flexibel in het bieden van zorg en geloven in de empowerment van de cliënten. We proberen voortdurend onze dienstverlening te evalueren, zodat we de vraag van de cliënt beter signaleren en om zo tot de gewenste doelen te komen.

Als organisatie onderscheidt Sofitas Zorg zich, door allereerst de focus te leggen op het in staat stellen van de cliënt om zorg te kunnen ontvangen. Soms kan het moeilijk zijn voor de zorgbehoevende om constructief aan doelen te werken, omdat er nog zaken spelen die diens ontwikkeling in de weg staan. Om die reden stelt Sofitas Zorg zich als doel de cliënt allereerst in staat te stellen om van goede zorg te kunnen profiteren. Als dit eenmaal bereikt is, wordt de cliënt doelmatig begeleid bij het terugvinden van de regie over het eigen leven. Simpel gezegd: “We go the extra mile”.

Visie

Sofitas Zorg wil graag zorgaanbod realiseren, dat aansluit bij het reeds bestaande zorgaanbod in de zorgsector. Er zijn altijd cliënten die net tussen wal en schip vallen, en die hebben absoluut maatwerk nodig. Sofitas Zorg streeft ernaar dat maatwerk te leveren, om ook de specifiekere zorgvragen van deze tijd te kunnen beantwoorden. Goede zorg houdt voor ons dan ook in dat er een wederzijdse zinvolle relatie is tussen de zorgverlener en de cliënt. Kenmerkend voor deze relatie is maatwerk. De 3 belangrijkste kernwaarden hierin zijn: aandacht, zorgvuldigheid en zorgzaamheid.

Maatwerk

Wij ondersteunen mensen naar zelfstandigheid. Hierbij vinden wij het uitermate belangrijk om maatwerk te leveren. Wij kijken hierbij wat je al kan en waar je graag ondersteuning bij wilt. Hierbij is de ondersteuning doelgericht waarbij we kijken hoe we je naar zelfstandigheid kunnen helpen.

Waar staan wij voor?

Sofitas Zorg staat voor een samenleving waarin elke individu, ongeacht zijn of haar achtergrond, in staat wordt gesteld om zo goed mogelijk te participeren en te functioneren. Wij zijn een maatschappij verantwoorde onderneming van zorgprofessionals, gespecialiseerd in het geven van begeleiding en ondersteuning aan gezinnen met veelzijdige complexe zorgvragen ontstaan door achterstand in taal, in integratie, in samenhang met psychiatrische problematiek. Wij ondersteunen cliënten zodat ze weer zelfstandig kunnen functioneren.

Samen

Om op een zo goed mogelijke manier de zorg te leveren zoeken we de samenwerking op met burgers, welzijns- en zorgaanbieders,  zorgverzekeraars en gemeenten. In de gemeente waar we werkzaam vinden we het belangrijk om een optimale samenwerking te hebben met de verschillende organisaties.

Uitsluitingscriteria

Om op een zo goed mogelijke manier de zorg te leveren zijn er ook een aantal uitsluitingscriteria die wij als zorg aanbieder aan houden. Deze zijn via hier te vinden.

Ondersteuning nodig? Neem contact op.

Heb jij ondersteuning nodig? Of ken jij iemand die ondersteuning nodig heeft. We luisteren graag naar je en kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden. Boek nu een kennismakingsgesprek via hier.

Volg jij ons al?
Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? En meepraten over alle ontwikkelingen? Volg ons dan via je favoriete social media.

Betrouwbaar. Persoonlijk. Transparant.

 

Waarom Sofitas Zorg?

Geen wachttijden
Cliëntgerichte aanpak
Laagdrempelig, vertrouwd en persoonlijk
Zorg op maat
Professionals met interculturele expertise

Wij zijn er voor jou! Neem contact op via  013 203 9715 of vraag een (gratis) gesprek aan.

Tevreden clienten over ons.

Benjamin

Professionele ondersteuning en begeleiding! Ze zijn altijd goed bereikbaar voor een luisterend oor en goede praktische tips. Wij zijn enorm tevreden met de gespecialiseerde autisme begeleiding van Sofitas Zorg.

Alexander

Begeleiding waar ik mijzelf thuis voel. Door de begeleiding heb ik bepaalde belangrijke vaardigheden aangeleerd die ik in het dagelijks leven zeker zal gebruiken.

Simone

Als moeder heb ik de begeleiding voor mijn zoontje enorm fijn ervaren. Ik vond fijn dat er snel een ‘klik’ was en dat de professionals weten wat ze doen.

Client Logo
Client Logo
Client Logo

Betrouwbaar. Persoonlijk. Transparant.