Zoek jij de juiste begeleiding op maat? boek een (gratis) gesprek

Ambulante begeleiding volwassenen

Ambulante begeleiding voor volwassenen

De professionals van Sofitas Zorg zijn gespecialiseerd bij het bieden van ambulante begeleiding aan volwassenen. Heb jij of je kind ondersteuning nodig? Wij kijken graag met jou mee waar de mogelijkheden en oplossingen liggen.

Maatwerk

Door verschillende situaties kan het zijn dat het niet zo lekker loopt in uw dagelijkse activiteiten. Dan kan ambulante begeleiding u helpen om alles weer op rit te krijgen. Sofitas Zorg kan u helpen om uw leven weer op rit te krijgen zodat u weer alles zelfstandig kan gaan doen. Onze hulpverleners zijn gespecialiseerd in de begeleiding van volwassenen en kijken samen met u wat u daarin nodig heeft. Samen met u wordt hierna een plan gemaakt. Wij leveren maatwerk en kijken samen met u wat u hierin nodig heeft.

Waar kan Sofitas Zorg bij ondersteunen?

  • Opbouwen van een structuur & overzicht.
  • Ondersteunen bij de financiën.
  • Het aangaan van sociale contacten en deze onderhouden.
  • Het vinden van een dagbesteding/baan of een studie en deze behouden.
  • Ondersteuning bij het zo zelfstandig mogelijk leven.
  • Opbouwen van sociale contacten

Waar?

De begeleiding voor volwassenen wordt aangeboden in:

  • Brabant; Tilburg, Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk en Waalwijk.
  • West Friesland; Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer en Stede Broec

Kosten en vergoedingen

De gespecialiseerde begeleiding wordt door de gemeente betaald vanuit de WMO. Sofitas zorg heeft contracten met diverse gemeentes. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ondersteuning nodig? Neem contact op.

Heb jij begeleiding nodig? Of ken jij iemand die ondersteuning nodig heeft? We luisteren graag naar je en kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden. We zijn bereikbaar op het nummer 085-2735410 of klik hier.

Volg jij ons al?
Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? En meepraten over alle ontwikkelingen? Volg ons dan via je favoriete social media.

Betrouwbaar. Persoonlijk. Transparant.

 

 

Waarom Sofitas Zorg?

Geen wachttijden
Cliëntgerichte aanpak
Laagdrempelig, vertrouwd en persoonlijk
Zorg op maat
Jarenlange ervaring op het gebied van ADD

Wij zijn er voor jou! Neem contact op via  013 203 9715 of vraag een (gratis) gesprek aan.

Tevreden clienten over ons.

Benjamin

Professionele ondersteuning en begeleiding! Ze zijn altijd goed bereikbaar voor een luisterend oor en goede praktische tips. Wij zijn enorm tevreden met de gespecialiseerde autisme begeleiding van Sofitas Zorg.

Alexander

Begeleiding waar ik mijzelf thuis voel. Door de begeleiding heb ik bepaalde belangrijke vaardigheden aangeleerd die ik in het dagelijks leven zeker zal gebruiken.

Simone

Als moeder heb ik de begeleiding voor mijn zoontje enorm fijn ervaren. Ik vond fijn dat er snel een ‘klik’ was en dat de professionals weten wat ze doen.

Client Logo
Client Logo
Client Logo

Betrouwbaar. Persoonlijk. Transparant.