Zoek jij de juiste begeleiding op maat? Neem contact op.

Ambulante begeleiding volwassenen

Door verschillende situaties kan het zijn dat het niet zo lekker loopt in uw dagelijkse activiteiten. Dan kan ambulante begeleiding u helpen om alles weer op rit te krijgen. Sofitas Zorg kan u helpen om uw leven weer op rit te krijgen zodat u weer alles zelfstandig kan gaan doen. Onze hulpverleners zijn gespecialiseerd in de begeleiding van volwassenen en kijken samen met u wat u daarin nodig heeft. Samen met u wordt hierna een plan gemaakt. Wij leveren maatwerk en kijken samen met u wat u  hierin nodig heeft.

Waar kan Sofitas Zorg bij helpen?

  • Opbouwen van een structuur & overzicht.
  • Het aangaan van sociale contacten en deze onderhouden.
  • Het vinden van een dagbesteding/baan of een studie en deze behouden.
  • Ondersteuning bij het zo zelfstandig mogelijk leven.

Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO)

De gespecialiseerde begeleiding vanuit Sofitas Zorg wordt betaald vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Het budget wordt vanuit de gemeente vergoed. De gemeentes organiseren dit op hun eigen manier. Veel gemeentes werken met een sociaal wijkteam. Hier kunt u terecht met uw vragen. Het wijkteam bekijkt samen met u welke zorg u nodig heeft en kan zodoende ook het in orde maken voor Sofitas Zorg.

Kosten en vergoedingen

De gespecialiseerde begeleiding wordt door de gemeente betaald vanuit de WMO. Mocht Sofitas Zorg een contract hebben met de gemeente waar u woont. Dan wordt de administratie geregeld. De mogelijkheid bestaat ook dat Sofitas Zorg ingezet kan worden middels een persoonsgebonden budget (PGB).

Waar bieden wij de gespecialiseerde begeleiding?

De gespecialiseerde begeleiding wordt aangeboden in Tilburg, Eindhoven & Breda. De begeleiding kan bij thuis of op bij ons op kantoor plaatsvinden.

Betrouwbaar. Persoonlijk. Transparant.

× Ik heb een vraag!