Zoek jij de juiste begeleiding op maat? Neem contact op.

Autisme begeleiding in Tilburg

Autisme begeleiding in Tilburg
De professionals van Sofitas Zorg zijn gespecialiseerd op het gebied van Autisme begeleiding. Heb jij of je kind ondersteuning nodig op het gebied van Autisme in Tilburg? Wij kijken graag met jou mee waar de mogelijkheden en oplossingen liggen.

Locaties
De autisme begeleiding van Sofitas Zorg wordt geboden in gemeente Tilburg. Wij zijn actief in de verschillende wijken. Zo zijn wij actief in o.a. actief in bijv. Hoogvenne, Armhoef, Jeruzalem, Fatima, Broekhoven, Heikant, Spoorzone, Broekhoven, Korvel, Spoorzone, Loven, Berkel-Enschot, Udenhout, Hoogvenne, Heyhoeve

Samen
Om op een zo goed mogelijke manier de zorg te leveren zoeken we de samenwerking op met burgers, welzijns- en zorgaanbieders, Instituut Maatschappelijk Werk(IMW), zorgverzekeraars en gemeenten. In de gemeente waar we werkzaam vinden we het belangrijk om een optimale samenwerking te hebben met de verschillende organisaties.

Ondersteuning nodig? Neem contact op.
Heb jij begeleiding nodig op het gebied van Autisme in Tilburg? Of ken jij iemand die ondersteuning nodig heeft op het gebied van Autisme in Tilburg. We luisteren graag naar je en kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden. We zijn bereikbaar op het nummer 013 203 9715 of klik hier.

Waarom Sofitas Zorg?

Geen wachttijden
Cliëntgerichte aanpak
Laagdrempelig, vertrouwd en persoonlijk
Zorg op maat
Professionals met interculturele expertise

Wij zijn er voor jou! Neem contact op via  013 203 9715 of vraag een (gratis) gesprek aan.

Tevreden clienten over ons.

Benjamin

Professionele ondersteuning en begeleiding! Ze zijn altijd goed bereikbaar voor een luisterend oor en goede praktische tips. Wij zijn enorm tevreden met de gespecialiseerde autisme begeleiding van Sofitas Zorg.

Alexander

Begeleiding waar ik mijzelf thuis voel. Door de begeleiding heb ik bepaalde belangrijke vaardigheden aangeleerd die ik in het dagelijks leven zeker zal gebruiken.

Simone

Als moeder heb ik de begeleiding voor mijn zoontje enorm fijn ervaren. Ik vond fijn dat er snel een ‘klik’ was en dat de professionals weten wat ze doen.

Client Logo
Client Logo
Client Logo

Betrouwbaar. Persoonlijk. Transparant.