Zoek jij de juiste begeleiding op maat? Neem contact op.

Ambulante begeleiding jeugd

Sofitas Zorg biedt gespecialiseerde begeleiding aan jeugdigen en (jong) volwassenen die ondersteuning nodig hebben in de thuissituatie, op school of ergens anders. We kijken graag samen wat er noodzakelijk is en hoe we hier op een passende manier bij kunnen aansluiten.

Gespecialiseerde hulpverlening 

Sofitas Zorg biedt ondersteuning aan jeugdigen & opvoeders waar het even niet zo lekker loopt. We kunnen hierbij denken gedragsproblemen bij de jeugdige of (jong) volwassenen, pesterijen in de klas of psychiatrische problemen bij de jeugdige (of bij de opvoeders). Onze hulpverleners hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd op het gebied van jeugd. De hulpverleners bij Sofitas Zorg zijn SKJ geregistreerd.

Sofitas Zorg is gespecialiseerd op het gebied van:

  • Eén-op-één ondersteuning (thuis, school, stage, werk of ergens anders)
  • Opvoedondersteuning en advies aan ouders
  • Sociale weerbaarheidstrainingen
  • Het leren omgaan met sociale situaties met leeftijdsgenoten
  • Psycho-educatie

Bij Sofitas Zorg is het van belang dat er een goede match is tussen jou en de begeleider. We zoeken dan ook niet alleen iemand die jou begrijpt, maar ook iemand die bij jou wensen past.

Kosten en vergoedingen

De begeleiding vanuit Sofitas Zorg kan betaald worden met een Persoons Gebonden Budget of Zorg in Natura. Dit wordt dan betaald vanuit de Jeugdwet (Gemeente).

Waar bieden wij de gespecialiseerde begeleiding ?

De gespecialiseerde begeleiding wordt aangeboden in Tilburg, Eindhoven & Breda. De begeleiding kan bij u thuis of bij ons op kantoor of op school plaatsvinden.

Betrouwbaar. Persoonlijk. Transparant.

× Ik heb een vraag!