Zoek jij de juiste begeleiding op maat? boek een (gratis) gesprek

Begeleiding

Begeleiding

Zelfstandig kunnen wonen en leven is voor iedereen belangrijk. Sofitas zorg biedt begeleiding waarbij mensen op een zelfstandige manier kunnen blijven leven en wonen. Sofitas Zorg biedt begeleiding aan jeugdigen & aan volwassenen. Denk aan hulp bij het voeren van de eigen administratie of het huishouden, het vinden van werk, het ondernemen van activiteiten, het omgaan met een verslaving, psychische problemen of bij het opvoeden van de kinderen. Wij bieden ambulante begeleiding zoals het hoort!

Begeleiding op maat

We kijken graag samen mee naar de hulpvraag en waar ondersteuning bij nodig is. Samen met de begeleider wordt een  (ondersteunings)plan gemaakt zodat voor iedereen helder is waaraan gewerkt gaat worden.

Waar is de begeleiding  op gericht?

  • Dagelijkse problemen een oplossing bieden.
  • Ondersteunen bij dagelijkse taken zoals de was, koken.
  • Ondersteuning bij de administratie en de post.
  • Een dag- en nachtritme en structuur opbouwen.
  • Het uitbreiden van de sociale contacten.
  • Het maken van afspraken bij instanties.
  • Ondersteuning bij het vinden of behouden van een dagbesteding.

Voor wie?

De begeleiding is er voor kinderen & (jong) volwassenen. Om in aanmerking te komen voor begeleiding heeft u een beschikking nodig.

Waar bieden wij de begeleiding?

De begeleiding wordt geboden in

  • Brabant; Tilburg, Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk en Waalwijk. 
  • West-Friesland; Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer en Stede Broec.

Hoe wordt het betaald?

Wij leveren zorg middels een PGB en Zorg in Natura (ZIN). Voor meer informatie over een pgb, klik hier. Voor het verschil tussen een Zorg in Natura contract en een PGB, klikt u hier.

Ondersteuning nodig? Neem contact op.

Heb jij begeleiding nodig? Of ken jij iemand die ondersteuning nodig heeft ? We luisteren graag naar je en kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden. Boek nu een gesprek via hier.

Volg jij ons al?
Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? En meepraten over alle ontwikkelingen? Volg ons dan via je favoriete social media.

Betrouwbaar. Persoonlijk. Transparant.

 

Betrouwbaar. Persoonlijk. Transparant.